Personalisatie

Uw producten laten personaliseren? Fordekk Services is de oplossing!

Manieren van personalisatie

Borduren

Onze borduurmachines leveren zeer strak werk en zijn geschikt op bijna alle soorten kleding.

Bedrukken

Onze machines plaatsen uw logo of andere uitingen waar u maar wilt!

Laseren

Door middel van lasergraveren kunnen de meest uiteenlopende contouren worden gegraveerd op bijna alle materialen.

Borduren

Fordekk Services is een ervaren speler in de wereld van geborduurde kledij en textiel zowel in Nederland als België. Vanuit onze eigen borduurstudio in Sliedrecht verwerken wij de bestellingen op een professionele wijze.

Het hele borduurproces is volledig geautomatiseerd waardoor we foutloos kunnen werken. Het is voor ons mogelijk om op verschillende stoffen te borduren, denk aan katoen, leer of polyester. Naast kleding borduren is het ook mogelijk om 3D te borduren, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende en gratis offerte bij ons aan.

Met ruim 10 jaar borduur ervaring zijn we een uiterst betrouwbare partner in het borduren van kleding. U kunt het beste een offerte aanvragen. Doe dit door een e-mail naar ons te sturen of met ons te bellen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrukken

Ook met het bedrukken van kleding bent u bij Fordekk op het juiste adres. U kunt kledingstukken bedrukken met teksten, logo’s, foto’s en zo kunnen we nog wel even door gaan. Denk aan kleding voor uw bedrijf. Of kleding voor een sportteam. U vraagt en wij bedrukken! U kunt eigen kleding regelen die wij bedrukken maar wij kunnen de kleding natuurlijk ook voor u regelen.

Met ruim 10 jaar bedruk ervaring zijn we een uiterst betrouwbare partner in het bedrukken van kleding. U kunt het beste een offerte aanvragen. Doe dit door een e-mail naar ons te sturen of met ons te bellen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laseren

Door middel van laser graveren kunnen de meest uiteenlopende contouren worden gegraveerd op bijna alle materialen. Het laser graveren biedt vele voordelen ten opzichte van de traditionele graveertechnieken: hoge kwaliteit/resolutie, snel, flexibel en contactloos.

Bovendien liggen de werkvoorbereidingskosten voor laser graveren laag, waardoor ook kleinere series interessant zijn. Doordat de laserstraal een zeer kleine diameter heeft, biedt het de mogelijkheid heel fijne lijnen of punten op een materiaal aan te brengen. Hierdoor kunnen ook foto’s, logo’s en teksten hoogwaardig gegraveerd worden.

Bijna ieder willekeurig artikel kan door ons voorzien worden van een lasergravering. Je levert de tekst, de afbeelding, het logo of de foto digitaal aan via een Word-, pdf-, jpg- of vectorbestand. Je kunt een artikel kiezen uit onze producten. Als je zelf de te graveren artikelen wilt aanleveren kan dat natuurlijk ook. Toepassingen van laser graveren zijn onder meer: glas, rvs, metaal, maar ook, spiegels, kunststoffen, hout, plexiglas, karton, leer en fleece.

Lasersnijden

Lasersnijden is zeer geschikt voor het snijden van plexiglas. Met deze techniek kunnen complexe en gedetailleerde vormen gesneden worden. De digitale aansturing zorgt ervoor dat ieder element steeds weer exact hetzelfde is.

De werkvoorbereidingskosten voor lasersnijden liggen laag, waardoor ook kleinere series interessant worden. Door de geringe snijbreedte van de laser (tussen de 0,05 en 0,1 mm) kunnen snijverliezen tot een minimum beperkt worden en zeer scherpe en fraaie figuren gevormd worden. Wij beschikken over diverse soorten plexiglas. Uiteraard kun je ook je eigen producten aanleveren.

Toepassingen van lasersnijden zijn onder meer: plexiglas, maquettes, reclameborden, displays, visitekaartjes, geboortekaartjes, wenskaarten, inlay producten van schuim of karton.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kan altijd contact met ons opnemen via deze verschillende wegen.